PROMETNICE

Tim za projektiranje prometnica VIA FACTUM d.o.o. profiliran je za projektiranje objekata niskogradnje svih kategorija, popratnih objekta, prometnih rješenja unutar industrijskih i gospodarskih te stambenih zona.

 

Spoj znanja i tehnologije stvara vidljiv rezultat koji se očituje kroz velik broj projekata. Naši stručnjaci imaju bogato iskustvo u izradi projekata rekonstrukcije brojnih postojećih prometnica u izazovnim uvjetima gustoće postojećih životnih sredina, pri čemu su stvorili mnoga rješenja složenih cestovnih križanja na cestama pod upravom županijskih uprava za ceste i Državnih cesta.

 

S težnjom za povećavanje sigurnosti na postojećim prometnicama i za stalnim poboljšanjima, sudjelovali smo na izradi mnogih prometnih elaborata s optimizacijom horizontalne i vertikalne signalizacije, na područjima cijelih općina ili dijelova gradova.

 

Posvećeni smo oblikovanju kvalitetnih i sigurnih rješenja, sa optimalnim omjerom minimalnih troškova izvođenja projektiranih rješenja naspram faktoru sigurnosti koje to rješenje nudi.

 

U izradi projektne dokumentacije koristimo najnapredniji softver za potrebe oblikovanja rješenja: AutoCAD Map, Civil 3D, StudioARS Plateia.

 

 

 

U nastavku dajemo pregled značajnijih projekata.

prometnice.png

UREDI U REPUBLICI HRVATSKOJ

VIA FACTUM d.o.o.

UPRAVA

SJEDIŠTE U ZAGREBU

URED U ZADRU

Tel.: +385 1 646 2433

E-mail: ured.zagreb@viafactum.hr

Donje Svetice 46c

10000  Zagreb

Tel.: +385 23 400 655

E-mail: viafactum@viafactum.hr

Zrinsko-Frankopanska 10/1

23000  Zadar

URED U SAVEZNOJ REPUBLICI NJEMAČKOJ

VIA FACTUM Planung und Projektmanagement GmbH

SJEDIŠTE U BERLINU

E-mail: viafactum@viafactum.de

Am Märchenbrunnen 11 b

10407 Berlin

© 2020 Via Factum

Designed by Dalmartian