top of page
PROMETNICE

Tim za projektiranje prometnica VIA FACTUM d.o.o. profiliran je za projektiranje objekata niskogradnje svih kategorija, popratnih objekta, prometnih rješenja unutar industrijskih i gospodarskih te stambenih zona.

 

Spoj znanja i tehnologije stvara vidljiv rezultat koji se očituje kroz velik broj projekata. Naši stručnjaci imaju bogato iskustvo u izradi projekata rekonstrukcije brojnih postojećih prometnica u izazovnim uvjetima gustoće postojećih životnih sredina, pri čemu su stvorili mnoga rješenja složenih cestovnih križanja na cestama pod upravom županijskih uprava za ceste i Državnih cesta.

 

S težnjom za povećavanje sigurnosti na postojećim prometnicama i za stalnim poboljšanjima, sudjelovali smo na izradi mnogih prometnih elaborata s optimizacijom horizontalne i vertikalne signalizacije, na područjima cijelih općina ili dijelova gradova.

 

Posvećeni smo oblikovanju kvalitetnih i sigurnih rješenja, sa optimalnim omjerom minimalnih troškova izvođenja projektiranih rješenja naspram faktoru sigurnosti koje to rješenje nudi.

 

U izradi projektne dokumentacije koristimo najnapredniji softver za potrebe oblikovanja rješenja: AutoCAD Map, Civil 3D, StudioARS Plateia.

 

 

 

U nastavku dajemo pregled značajnijih projekata.

prometnice.png
bottom of page