top of page
ARHITEKTURA

Arhitektonski tim VIA FACTUM d.o.o. okuplja novu generaciju arhitekata i inženjera koji kroz ispreplitanje arhitektonske teorije, proučavanja i istraživanja lokacija, inovacija i ispitivanja novih materijala i građevinskih metoda stvaraju modernu, visokokvalitetnu arhitekturu.

Posvećeni smo stvaranju arhitektonskih rješenja u kompleksnom razmjeru od idejnih studija, kroz izradu cjelokupne projektne dokumentacije do izvedbenog projekta.

Osnovna filozofija našeg tima individualni je pristup svakom projektu. Prepoznatljive značajke naših projekata su prepoznavanje klijentovih želja, funkcionalno iskorištavanje prirodnih značajki i projektiranje dinamičnih i složenih nekonvencionalnih zgrada koje uvijek poštuju najbolji položaj u okruženju.

 

Kao arhitektonsko-projektantski ured, nudimo arhitektonske i inženjerske usluge uz tehničko savjetovanje.

Projekti se izvode na razinama od početne idejne arhitektonske studije, glavnog projekta za ishođenje građevinske dozvole do izvedbenog projekta.

Prije samog pristupa projektiranju, informiramo investitora o redoslijedu (fazama) izrade projekta, kao i o dokumentaciji koja će biti potrebna u postupku ishođenja dozvola za konačnu realizaciju projekta.

Naš posao ne završava isporukom projekata. Za vrijeme gradnje vršimo stručni nadzor te komuniciramo s investitorima i izvođačima na gradilištu.

Također, na zahtjev investitora, izrađujemo i projekt interijera, kao i vizualizacije projekta, unutar kojih savjetujemo investitora o konačnom izgledu građevine i okoliša.

U nastavku dajemo pregled značajnijih projekata.

sven-mieke-fteR0e2BzKo-unsplash.png
bottom of page